Aktuellt

 OKTOBER

Drömchansen

26-29 oktober arrangerar Bollnäsdraget och tidningen Ljusnan superaktiviteten Drömchansen. Handla hos de medverkande butikerna och du har chans att vinna lokal shopping för hela 50.000:-

 

NOVEMBER

Under november slår vi ett slag för den lokala handeln, särskilt under Black Friday.

 

DECEMBER

Julskyltning

3 december är det första advent och då infaller alltid vår mysiga Julskyltning i city. Vi fyller gatorna med skolklasser, föreningar och UF-företag som säljer allehanda varor. Jpyvoice Bollnäs uppträder från Brotorgsscenen och Dansoteket visar upp sin härliga julshow. Butikerna är fyllda med fina julklappstips. Öppettiderna är 12-16.

Lucia

Det har blivit tradition att city gästas av Nytorps härliga luciatåg bestående av varierat antal jordbruksmaskiner som lyser upp fint i vintermörkret. Dom brukar rulla in på Brotorget vid 17-tiden.

Moppetomtarna

En annan härlig tradition i city är när veteranmoppegänget kommer i sin årliga tomteparad längs gågatan. Detta sker sista lördagen före jul vid 12-tiden.

 

Mer info om alla aktiviteter hittar ni på våra sociala medier, Facebook och instagram när det börjar närma sig. följ oss gärna där.

  CITYPLAY

  Cityplay är en app som belönar dig när du handlar lokalt.

  Våra lokala butiker har laddat upp stämpelkort och erbjudanden för dig som handlar lokalt.

  När du har registrerat dig i appen så rekommenderar vi att du även kopplar din bank, du ska inte lämna ifrån dig några kontonummer utan du väljer vilken bank du har och blir sedan ombedd att verifiera ditt val genom Bank-id.

  Genom att göra det kan din bank samarbeta med både Cityplays bank och butikernas banker så att dina köp automatiskt blir registrerad på butikernas stämpelkort, du behöver inte visa upp något i butiken när du handlar utan appen sköter allt och du kan sedan följa dina stämpelkort i Cityplay och när du fyllt ett kort får du en belöning i appen – lätt som en plätt. Det enda du behöver tänka på är att betala med kort, appen kan inte känna av om du betalar kontant.

  LADDA NER APPEN HÄR

  HÄR KAN DU KÖPA DIGITALA PRESENTKORT